Over ons

Een zaak die bestaat uit 2 firma’s: Fietsen Moons en Bike Special

Roger Moons de oprichter van de firma Fietsen Roger Moons die ik samen met mijn vrouw Francine Schroyens al 30 jaar uitbaat. Roger vroeger wielrenner en nu een gepassioneerd wielertoerist die het werkhuis leidt en de verkoop van de fietsen op zich neemt.Francine Schroyens de sterke vrouw die schuil gaat achter Roger Moons. Deze neemt de (papieren) winkel voor haar rekening.

In 2012 hebben we een jonge dynamische kracht Jochim Van Tendeloo aangeworven die gespecialiseerd is in de laatste nieuwe technieken van race- mtb- en elektrische fietsen. Samen met deze jonge kracht hebben we een nieuwe firma Bike Special op gericht met een extra atelier te Nijlen.

Een van onze troeven is dat we al meer dan 40 jaar ervaring hebben in de fietsbranche waardoor we een goede service kunnen bieden, wat een groot pluspunt is voor onze klanten.

Waarvoor je bij ons terecht kan
Je kan bij ons terecht voor de aankoop van een nieuwe fiets, leuke accessoires, kleding schoenen en helmen en fietsonderdelen.

Verder kan u bij ons terecht voor herstellingen van alle fietsen en zelf van banden van buggy’s, kruiwagens en steekwagens, dit alles leveren we met een goed naservice naar u toe.